Βραβείο για ανεπίλυτο τοπολογικό πρόβλημα

Γιώργος Χουλιάρας

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ]

Βραβείο για ανεπίλυτο τοπολογικό πρόβλημα – που προβλέπει εκτόπιση Βορείου Ιρλανδίας, Σκωτίας και Λονδίνου, που υπερψήφισαν για την παραμονή του Διαιρεμένου Βασιλείου (ΔΒ) στη Διαιρεμένη Ευρώπη (ΔΕ), και την ταυτόχρονη προσχώρηση αγγλικών δημοψηφισματικών κομητειών στην υπό διαμόρωση Νέα Ευρωπαϊκή Ανεξαρτησία (ΝΕΑ) αυστρο-ουγγρο-γαλλο-βαυαρο-σκανδιναβικής έμπνευσης – ανακοίνωσε η πλειοψηφία της Βασιλικής Ακαδημίας Επιστημών που κατέφυγε συνοδεύοντας τη βασιλική οικογένεια στο ανεξάρτητο Γιβραλτάρ, σύμφωνα με ανταπόκριση απογόνου των οικογενειών Μέρντοχ-Μπλερ που εκπροσωπείται από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων Άσαντ-Πούτιν-Τραμπ μετά την απαγόρευση συγγραφής ειδήσεων ή σχολίων από κατ' επάγγελμα δημοσιογράφους. Η ανακοίνωση του βραβείου δεν συνεπάγεται υπέρβαση της παλαιάς διαμάχης Λάιμπνιτς-Νεύτωνα για το ποιος υπήρξε ο εμπνευστής του διαφορικού λογισμού, ενώ αναιτίως επιβεβαιώνει ότι το βρεταινικό δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016 ανέτρεψε τα μη παγιωθέντα αποτελέσματα του εις βάρος των Γερμανών Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (του 20ου αιώνα) και ατύπως ενθαρρύνει την ανάληψη από ελληνο-ισπανική χούντα τεχνοκρατών της ηγεσίας του ανεξάρτητου γραφειοκρατικού μορφώματος των Βρυξελλών. Έπαθλο του βραβείου αποτελεί άδεια συμμετοχής στους Ολυμπιακούς του Αμαζονίου έστω και μετά από λήψη φυτοφαρμάκων.

GIN (Gibraltar Independent News)

Δείτε επίσης στην ίδια ενότητα:

«Μετά το τέλος του κόσμου» (τχ. 30)

«Ενοποίηση Συνειδήσεων» (τχ. 29)

«Ανία της άνοιας» (τχ. 29)

«Οι αναποφάσιστοι» (τχ. 29)

«Το χρυσό μνημόνιο» (τχ. 28)

 

Ο Γιώργος Χουλιάρας (Εικονομαχικά, 1972, Δρόμοι της μελάνης, 2005, Λεξικό αναμνήσεων, 2013) γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έζησε πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη, ενώ το 2014 τιμήθηκε με το Βραβείο Ουράνη της Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου του.

Yiorgos Chouliaras (Iconoclasm, 1972, Roads of Ink, 2005, Dictionary of Memories, 2013) was born in Thessaloniki and lived for many years in New York. In 2014, he was awarded the Ouranis Prize of the Academy of Athens for his work in its entirety.

Γιώργος Χουλιάρας