Ερωτηματολόγιο

Βιβλιοπωλεία

Φεβρουάριος 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ

Η έλλειψη σαφών πληροφοριών για την παρούσα εικόνα της αγοράς του βιβλίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη συζήτηση για συγκεκριμένες προτάσεις βελτίωσης των συνθηκών. Βοηθήστε μας να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία της πραγματικής αγοράς, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την παρακάτω φόρμα. Θα χρειαστείτε μόνο λίγα λεπτά. Τα στοιχεία είναι αυστηρώς εμπιστευτικά. Οι πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν θα μελετηθούν ως ανώνυμα στατιστικά δεδομένα και η δημοσίευση θα περιέχει μόνο τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα (χωρίς να είναι δυνατόν να εντοπιστεί η ακριβής προέλευση της αρχικής πληροφορίας).
Ως μικρό «ευχαριστώ» για τη συμμετοχή στην έρευνα θα σας στείλουμε δωρεάν ένα αντίτυπο της έκδοσής μας Του γιοφυριού της Άρτας.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΔΩ

ΤΥΠΟ - υπηρεσίες παραγωγής

Το fairead δημιουργήθηκε από την επιτακτική ανάγκη να υπάρξει στον χώρο της ανάγνωσης μια δίκαιη, λειτουργική και όσο το δυνατόν πιο ουδέτερη κοινή υποδομή. Στόχος μας είναι να προτείνουμε βιώσιμες λύσεις για μια σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν τόσο τους αναγνώστες και τους δημιουργούς (συγγραφείς, μεταφραστές) –τους δύο βασικούς πόλους του οικοσυστήματος του βιβλίου–, όσο και όλους αυτούς που βρίσκονται ενδιάμεσα και είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του κύκλου.

Μάθετε περισσότερα για το fairead στην ενότητα «Συχνές ερωτήσεις».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Αν είστε βιβλιοπώλης: η κεντρική διάθεση των εκδόσεών μας γίνεται από τη Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε., τηλ./fax.: 210.3831078

Αν θέλετε να αγοράσετε βιβλία μας: θα τα βρείτε σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.